Jaklin Riegelmann & Casambiente

Jaklin Riegelmann & Casambiente is gespecialiseerd in exclusief onroerend goed en geselecteerde wijnhuizen en landbouwbedrijven in Noord- en Midden-Italië. De focus ligt op de regio's Toscane en Umbrië. Daarnaast begeleidt Jaklin Riegelmann & Casambiente geselecteerde vastgoedprojecten in de Europese Unie. De diensten omvatten gerichte en gedetailleerde vastgoedvoorstellen, persoonlijke en professionele begeleiding bij bezichtigingen ter plaatse en bij alle stappen van het koopproces. Bijzondere aandacht wordt besteed aan het opstellen van meertalige koop- en verkoopcontracten in samenwerking met het gekozen notariskantoor. De ondersteuning van Jaklin Riegelmann & Casambiente bij vastgoed- en bedrijfstaxaties biedt kopers en verkopers een gefundeerde basis voor hun besluitvorming. Een netwerk van betrouwbare architecten, bouwkundigen en aannemers alsmede gerenommeerde oenologen staat ter beschikking voor de restauratie, renovatie en exploitatie van vastgoed en wijnhuizen.

Michael Jaklin

Michael Jaklin

Michael werkt sinds 1995 als vastgoedmakelaar in Italië. Voordien heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan in engineering met de nadruk op bouw, onderzoek en ontwikkeling en marketing met een internationale focus in Duitsland, Oostenrijk en Italië. Nu is Michael managing shareholder van Jaklin Riegelmann & Casambiente en gespecialiseerd in restauratie van landelijk vastgoed, projectontwikkeling en adviesverlening bij aan- en verkoop van landgoederen en wijnhuizen. Michael spreekt Duits, Engels en Italiaans.

Jan Niklas Riegelmann

Jan Niklas Riegelmann, LL.M.

Jan is econoom, heeft een Master of Science (M.Sc.) in Economie behaald aan de Humboldt Universiteit van Berlin en heeft uitgebreide kennis opgedaan op het gebied van bank-, financieel, economisch en handelsrecht. Hij heeft een multidisciplinaire Master of Laws (LL.M.) in Vastgoedrecht en beschikt met 20 jaar ervaring over diepgaande adviesvaardigheden. Jan is managing shareholder van Jaklin Riegelmann & Casambiente en is gespecialiseerd in de economische, juridische en fiscale aspecten van vermogens- en aandelentransacties. Jan spreekt Duits, Engels en Italiaans.

Johannes Hermel

Johannes Hermel

Johannes werkt sinds 1996 als vastgoedmakelaar. Als oprichter en mede-eigenaar van Casambiente heeft hij een schat aan ervaring opgedaan met internationale klanten. Als managing shareholder van Jaklin Riegelmann & Casambiente is hij altijd op zoek naar bijzondere objecten en het doet hem veel plezier om deze geselecteerde juweeltjes aan onze klanten te kunnen voorstellen. Johannes heeft talloze restauratie- en renovatieprojecten geleid met passie en een goed inzicht in architectuur. Sinds 2005 heeft hij zich ook toegelegd op de ontwikkeling en het bouwmanagement van energiezuinige en passiefhuizen. Johannes spreekt Duits, Engels, Italiaans en Frans.

Martine Lietaer

Martine Lietaer

Martine ontfermt zich sinds 2003 over de klanten en zakenpartners van Casambiente en is als office manager bij Jaklin Riegelmann & Casambiente voor velen het eerste aanspreekpunt. Zij is een toegevoegde waarde voor onze klanten en het team van Jaklin Riegelmann & Casambiente, niet alleen vanwege haar uitgebreide expertise en jarenlange professionele ervaring in Italië en voorheen in België, maar ook vanwege haar meertaligheid. Martine spreekt Nederlands, Engels, Italiaans, Duits en Frans.

I truly admire your honesty and candor and really appreciate the knowledge you have been able to share with us during this process. It is really valuable. I wish I could say the same about all real estate agents.

Steve

In relativ kurzer Zeit hat Jaklin & Riegelmann für uns genau das richtige "Traumhaus" gefunden. Auch die Unterstützung beim Kauf war schnell und professionell. Großes Kompliment!

Onno & Martine

It has been several years since we bought our Dream Home in Italy and we visit for extended periods, several times each year, always realising that our good fortune started by enlisting Casambiente for their service.

Vince & Joyce
Terug naar boven