Jaklin Riegelmann & Casambiente

Jaklin Riegelmann & Casambiente is gespecialiseerd in exclusief onroerend goed en geselecteerde wijnhuizen en landbouwbedrijven in Noord- en Midden-Italië. De focus ligt op de regio's Toscane en Umbrië. Daarnaast begeleidt Jaklin Riegelmann & Casambiente geselecteerde vastgoedprojecten in de Europese Unie. De diensten omvatten gerichte en gedetailleerde vastgoedvoorstellen, persoonlijke en professionele begeleiding bij bezichtigingen ter plaatse en bij alle stappen van het koopproces. Bijzondere aandacht wordt besteed aan het opstellen van meertalige koop- en verkoopcontracten in samenwerking met het gekozen notariskantoor. De ondersteuning van Jaklin Riegelmann & Casambiente bij vastgoed- en bedrijfstaxaties biedt kopers en verkopers een gefundeerde basis voor hun besluitvorming. Een netwerk van betrouwbare architecten, bouwkundigen en aannemers alsmede gerenommeerde oenologen staat ter beschikking voor de restauratie, renovatie en exploitatie van vastgoed en wijnhuizen.

Michael Jaklin

Michael Jaklin

Michael werkt sinds 1995 als vastgoedmakelaar in Italië. Voordien heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan in engineering met de nadruk op bouw, onderzoek en ontwikkeling en marketing met een internationale focus in Duitsland, Oostenrijk en Italië. Nu is Michael managing shareholder van Jaklin Riegelmann & Casambiente en gespecialiseerd in restauratie van landelijk vastgoed, projectontwikkeling en adviesverlening bij aan- en verkoop van landgoederen en wijnhuizen. Michael spreekt Duits, Engels en Italiaans.

Jan Niklas Riegelmann

Jan Niklas Riegelmann, LL.M.

Jan is econoom, heeft een Master of Science (M.Sc.) in Economie behaald aan de Humboldt Universiteit van Berlin en heeft uitgebreide kennis opgedaan op het gebied van bank-, financieel, economisch en handelsrecht. Hij heeft een multidisciplinaire Master of Laws (LL.M.) in Vastgoedrecht en beschikt met 20 jaar ervaring over diepgaande adviesvaardigheden. Jan is managing shareholder van Jaklin Riegelmann & Casambiente en is gespecialiseerd in de economische, juridische en fiscale aspecten van vermogens- en aandelentransacties. Jan spreekt Duits, Engels en Italiaans.

Johannes Hermel

Johannes Hermel

Johannes werkt sinds 1996 als vastgoedmakelaar. Als oprichter en mede-eigenaar van Casambiente heeft hij een schat aan ervaring opgedaan met internationale klanten. Als managing shareholder van Jaklin Riegelmann & Casambiente is hij altijd op zoek naar bijzondere objecten en het doet hem veel plezier om deze geselecteerde juweeltjes aan onze klanten te kunnen voorstellen. Johannes heeft talloze restauratie- en renovatieprojecten geleid met passie en een goed inzicht in architectuur. Sinds 2005 heeft hij zich ook toegelegd op de ontwikkeling en het bouwmanagement van energiezuinige en passiefhuizen. Johannes spreekt Duits, Engels, Italiaans en Frans.

Martine Lietaer

Martine Lietaer

Martine ontfermt zich sinds 2003 over de klanten en zakenpartners van Casambiente en is als office manager bij Jaklin Riegelmann & Casambiente voor velen het eerste aanspreekpunt. Zij is een toegevoegde waarde voor onze klanten en het team van Jaklin Riegelmann & Casambiente, niet alleen vanwege haar uitgebreide expertise en jarenlange professionele ervaring in Italië en voorheen in België, maar ook vanwege haar meertaligheid. Martine spreekt Nederlands, Engels, Italiaans, Duits en Frans.

Dario Hermel

Dario Hermel

Dario Hermel heeft als zoon van Johannes Hermel en van huis uit altijd al veel te maken gehad met architectuur, mensen uit vele landen en talen en het beroep van makelaar. Hij is hierdoor al sterk gevormd en daarbij komt nog zijn drietaligheid (Italiaans, Duits en Engels). Na zijn middelbare school besloot Dario een opleiding tot makelaar te volgen bij Jaklin Riegelmann & Casambiente. Dario is ook als drone piloot actief op het gebied van videotours en videobewerking. Zijn nieuwsgierigheid naar mensen, zijn passie voor vastgoed en de geschiedenis ervan, en zijn meertaligheid zijn de beste troeven om het team van Jaklin Riegelmann & Casambiente te versterken.

Terug naar boven